LOGISTIKK
Logistikk er en sentral del av vår virksomhet. Vi eier flere ISPS godkjente kaianlegg hvor produkter kan skipes inn og ut. I tillegg har vi en stor lastebilpark som kontinuerlig betjener våre leverandører og kunder med containere, og frakter råvarer til og fra våre anlegg. Vi har også et godt utbygd kontaktnett over hele landet ved behov for spesialtransport.

Videre har v
i en meget omfattende og moderne maskinpark av mobile sakser, kraner, hjullastere, dumpere etc., som betjener alle våre virksomhetsområder både internt på egne anlegg og ute hos oppdragsgivere.

Våre anlegg på vestlandet og sørvestlandet er også dimensjonert for mottak og opphugging av offshore konstruksjoner, herunder oljeplattformer og skip, og vi har god erfaring fra denne type oppdrag.

Ta kontakt med oss, så ordner vi  henting eller mottak av ditt skrap raskt og effektivt til konkurransedyktige betingelser. Vi kan sette ut containere.
© Hellik Teigen gruppen 2012
Hellik Teigen AS, Postboks 2, 3301 Hokksund, T: 32 25 27 00, F: 32 25 27 01, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.