PRISER
Prisene på jern og metall endrer seg løpende basert på indekser og noteringer på internasjonale råvarebørser. Våre metallhandlere er online med verdens ledende metallbørser slik at vi til enhver tid er oppdatert på prisendringer og bevegelser i markedet.

I tillegg til notert markedspris vil prisen bl.a. avhenge av mengde, renhet, eventuell frakt, og arbeidsinnsats som kreves for å sortere og behandle varen før videre avsetning og gjenvinning. Vår markedsavdeling har lang erfaring og omfattende salgskanaler og nedstrømsløsninger både innenlands og utenlands, og våre anlegg er strømlinjeformet for kostnadseffektiv produksjon. Dette innebærer at vi alltid kan tilby konkurransedyktige priser på de fleste jern og metallkvaliteter.

God tilgjengelighet og service, samt raske og punktlige oppgjør, er en selvfølge hos oss.

NB! For å begrense muligheten for at noen forsøker å hvitvaske eller omsette tyvgods via våre anlegg, avviklet vi som en av de første i bransjen alt kontantkjøp i 2010. All handel foregår således over bank, slik at et kontonummer må oppgis. Privatpersoner og enkeltleverandører kan forvente oppgjør etter 1-3 virkedager. Faste leverandører avregnes normalt èn gang per måned etter nærmere avtale. Vi har dispensasjon fra bokføringsloven til å utstede salgsdokumentasjon på vegne av selger.
© Hellik Teigen gruppen 2012
Hellik Teigen AS, Postboks 2, 3301 Hokksund, T: 32 25 27 00, F: 32 25 27 01, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.